Cum functioneaza

Buna! Hai sa ne cunoastem mai bine. Eu sunt Ştirili, singurul reader romanesc inteligent care iti ofera un flux unic de continut, pentru ca invata ce iti place sa citesti. Nu ca as vrea sa ma laud, dar vei vedea ca, pe masura ce citesti stiri sau posturi si le marchezi ca interesante sau nu, eu iti voi invata gusturile si interesele si iti voi recomanda numai texte relevante pentru tine. Sunt cu ochii pe tot ce misca in online si sunt in permanenta cautare de surse noi de informare astfel incat sa-ti pot oferi mereu ce-ti place. Citesti sau asculti numai ce te intereseaza. Pe verificate!

Icon Thumb Up

Thumbs Up

Ştirili invata ce te intereseaza analizand atent cum interactionezi cu stirile si noutatile pe care le citesti. Ştirili ajunge sa te cunoasca din ce in ce mai bine cu cat il folosesti mai mult.

Exprima-ti aprobarea, multumirea, satisfactia prin apasarea simbolului care reprezinta gestul cu degetul mare al mainii in sus (Thumbs Up). Ştirili va intelege ca doresti sa primesti mai mult continut de genul respectiv in viitor.

Icon Thumb Down

Thumbs Down

Foloseste Thumbs Down ca sa iti exprimi explicit dezaprobarea, nemultumirea si/sau dezinteresul fata de continutul respectiv. Ştirili va intelege ca nu te intereseaza genul respectiv de continut.

Apasa luuung pe Thumbs Down si vei putea bloca sursa. Citeste mai multe detalii aici.

Icon readable

Versiunea 'curata' a articolului

Te deranjeaza reclamele din articole si iti distrag atentia de la informatia principala? Citeste versiunea 'curata' (readable) a articolului. Pentru mai multe detalii consulta cu incredere blogul nostru.

Icon rezumat

Rezumat

Nu ai timp sa parcurgi toata stirea? Obtine esenta stirii in doar cateva cuvinte.

Icon share

Share

Distribuie (share) stirile interesante pe Facebook, Google+, Twitter sau prin E-mail.

Icon Menu/Sections

Categorii

Te intereseaza stiri dintr-o anumita categorie (economie, sport, sanatate, sau altele)? Du-te la lista de categorii si alege-ti categoria dorita.

Icon Menu/Settings

Setari

Butonul de setari permite accesul la o serie de functionalitati utile ale Ştirili precum: Categoriile mele, Sursele mele, Solicita surse, Invita-ti prietenii. Afla aici mai multe detalii despre fiecare dintre ele.

Pentru si mai multe detalii despre cum funtioneaza Ştirili viziteaza si pagina cu intrebari frecvente.